Ασφαλώς! Μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης σε κάθε αντίγραφο ασφαλείας. Το Backup365 υποστηρίζει 256 bit κρυπτογράφηση με πρωτόκολλα, όπως (AES, TripleDES, TwoFish). Επίσης, η επικοινωνία μεταξύ χρήστη και Cloud Servers είναι κρυπτογραφημένη και γίνεται με 1024 RCA Public Key Encryption. Τα δεδομένα παραμένουν κρυπτογραφημένα διαρκώς στους κεντρικούς Servers μας και είναι προσβάσιμα μόνο με το κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει. Στα δεδομένα σας δεν έχει κανείς πρόσβαση εκτός από εσάς – ούτε εμείς βέβαια. Ο κωδικός σας αποθηκεύεται στους Server μας κρυπτογραφημένος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που – για μεγαλύτερη ασφάλεια – ενεργοποίησετε διαφορετικό από τον κωδικό πρόσβασης ( Encryption Key ) δεν πρέπει να το χάσετε. Το Encryption Key σας, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύεται στους κεντρικούς μας Server. Συνεπώς εάν χαθεί, δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων σας. Πρέπει να διαγράψετε τα Backup Set και να δημιουργήσετε καινούρια.

Η υποδομή του Backup365 είναι σχεδιασμένη με βάση την αξιοπιστία. Κάθε υποσύστημα βασίζεται σε N +1 αρχιτεκτονική και συνεπώς δεν επηρεάζεται από μία μόνο βλάβη. To Backup365 διατηρεί και δεύτερο, απομακρυσμένο από το πρώτο, datacenter στο οποίο αποστέλλονται τα Backup, αμέσως μετά την αποθήκευσή τους στο πρώτο.

H Digital SIMA συστήνει, να ρυθμίσετε την εφαρμογή του Backup, ώστε να παίρνει αντίγραφα ασφαλειας και τοπικά στο χώρο σας.